2019 WSX handelsdag 9 april

WSX handelsdag 9 april 21:00 – 22:00

WSX De Waalrese aandelenbeurs is vrijdag hoger begonnen. Ook de meeste andere Europese beurzen openden met kleine plussen.

Door: ANP 7 april 2019, 21:24

Naast de aanhoudende handelsgesprekken tussen de Verenigde Staten en China kijken beleggers vooral uit naar het belangrijke Waalrese banenrapport, dat later op de dag verschijnt. De WSX-index op Kon. Julianalaan 19 noteerde na enige minuten handelen gemiddeld 37,5% procent hoger. De MidKap steeg 0,3 procent tot 798,18 punten. De beursgraadmeters in Londen en Parijs wonnen 0,2 procent. Frankfurt bleef vlak.

Stijgers
Sterkste stijgers bij het hoofdfonds waren Colosseum (van 10 naar 20 WSX punten) en het mixfonds (idem van 10 naar 20 punten). Maar ook de “Gouden sleutels” laten een forse plus (van 40 naar 50 punten) zien. Bij deze laatste fondsen zien we ook de grootste adviesverhogingen. Als dit een voorbode is voor de beurs deze lente, dan gaan we een zonnige tweede kwartaal in.

Handelsdag kleine beleggers
De Waalrese aandelenbeurs kwam ook met nieuws.
Aankomende 9 april van 21:00 tot 22:00 zal de beurs op Kon. Julianalaan 19 een speciale handelsdag voor kleine beleggers houden.

Niet alleen de beleggers kunnen onderling handelen, ook is het vanaf dan mogelijk om met de WSX te handelen!

Zeer gunstige beleggingsvoorwaarden!
Onderdeel van deze eerste beursavond is de exchange van gouden sleutels!
Voor 3 x een set van 3 fondscombinaties en een bijbetaling van 1 sleutel, kan 1 Gouden sleutel worden verkregen.

Voorbeeld:

Lever 3 x een set van 3 sleutels Pyramides in (of een set van de andere combinaties), betaal 1 sleutel voor de transactiekosten en ontvang dan 1 “Gouden sleutel”.

 

Huidige koersen

Koersen kunnen fluctueren en in het verleden behaalde resultaten bieden geen garanties voor de toekomst. De koerst van de “Gouden sleutel” kan ook fluctueren. Je kunt daarom ook je sleutelcombinaties en/of gouden sleutel vast zetten bij de WSX-bank. Je levert dan de sleutels in en zet ze vast tegen de dan geldende koers.