WSX Waalrese Sleutel Exchange

WijWaalreBank

Dit jaar wordt de DorpsQuiz in een thema georganiseerd, te weten “Waalrese WereldWonderen”, waarin we willen laten zien dat er naast de bekende wereld wonderen en de reizen daaromheen ook in Waalre bijzondere plekken zijn. Wat nou Louvre? Wij hebben het Waalres Museum. Wat nou Vondelpark? Wij hebben het Burgemeester Ossenpark.  En wat nou Beursplein 5 AEX?

Wij hebben de WSX, de Waalrese Sleutel Exchange.  

Op de WSX kun je speculeren met deze travelkeys (sleutels) die je overal in de gemeente kunt vinden. Daarnaast geven we op onze social media af en toe hints zodat je gericht op zoek kunt gaan. Op de kaartjes bij de travelkeys zie je wereldwonderen die je niet in Waalre kunt vinden, maar waar we stiekem wel een beetje jaloers op zijn. Reden genoeg om ze te verzamelen. Er zijn kaartjes met een afbeelding van de Piramide van Cheops in Egypte, het Colosseum in Rome en het Christus Beeld in Rio en… er zijn ook gouden sleutels gesignaleerd.

Combinaties van gewone sleutels met kaartjes en gouden sleutels met kaartjes bepalen de waarde van je sleutel portefeuille. De waarde komt simpel tot stand middels de marktwerking van vraag en aanbod. Door sleutels met kaartjes te ruilen (bijvoorbeeld via de FB pagina “WaalreGratisRuilen”) kan je je sleutel portefeuille optimaal laten renderen. Gouden sleutels geven nu bijvoorbeeld extra waarde! Deze gouden sleutels kun je vinden maar je kunt deze ook verkrijgen door een, nader te bepalen aantal, normale sleutels in te ruilen, bij de WijWaalreBank die in aanloop naar de Quiz regelmatig open zal gaan. Openingstijden van de WijWaalreBank en de waarde van je verzameling kun je volgen middels publicaties van de enige en echte WSX, Waalrese Sleutel Exchange. Deze kun je regelmatig hier vinden.

Handel, ruil, deal en speculeer als een dolle, zorg ervoor dat je sleutel portefeuille optimaal rendeert en haal zo uiteindelijk punten binnen voor de Wij Waalre DorpQuiz.  De bedoeling is dat je bij het inleveren van het Quizboek tevens je beste sleutelportefeuille inlevert. De behaalde WSX punten worden dan vertaald naar punten voor de DorpsQuiz.

Volg de DorpsQuiz op Facebook, Twitter en Instagram want ze kunnen er zo maar een foto plaatsen van de locatie waar ze een sleutel hebben achtergelaten. Maar bovenal vergeet je team niet op tijd in te schrijven want de organisatie heeft al te kennen gegeven meerdere acties op touw te zetten waarmee je voorafgaand aan de quiz al punten mee kunt verdienen.

Let op: resultaten behaald in het verleden geven geen garantie voor de toekomst.