Sponsor worden

Ons voorstellen hoeft denk ik niet meer want wat een succes waren de eerste 2 edities van de Wij Waalre DorpsQuiz !!  In deze eerste editie trokken de DorpsQuiz, de gemeente Waalre en andere partijen samen op in de organisatie van het openingsweekend van het Huis van Waalre. 

Voor de editie 2019 ging de DorpsQuiz op zelfstandige voet verder en met nog meer succes! Helaas in 2020 geen Quiz maar nu in 2021 mogen we weer !!

Wat organiseren wij precies?

De Wij Waalre DorpsQuiz is een jaarlijks evenement waarbij een onbeperkt aantal teams kunnen inschrijven en op 1 avond allerlei quizvragen en opdrachten zo goed mogelijk uit moeten voeren. Een team bestaat uit gemiddeld 15 personen (jong en oud).  In de Quiz-map staan vragen die over Aalst-Waalre gaan, maar ook vragen en opdrachten in andere categorieën of bijvoorbeeld over uw bedrijf. De avondvullende quiz wordt gespeeld op een door de teams zelf gekozen locatie. Dit kan zijn bij mensen thuis, in een clubhuis, in een café, zolang het maar in Aalst-Waalre is. De deelnemers gaan ook opdrachten op locatie vervullen. Denk hierbij o.a. aan het beantwoorden van een vraag over bijvoorbeeld uw etalage/showroom of het vinden/uitvoeren van een geheime opdracht in uw bedrijf.  Een dag later vindt er een groot feest plaats en tijdens dit feest wordt de uitslag bekend gemaakt waarbij de top 3 een geldbedrag kan winnen voor een lokaal goed doel.

Bij de DorpsQuiz gaat het ons om de participatie, sociale cohesie en leefbaarheid in onze gemeente te bevorderen. De DorpsQuiz verbroedert en verbindt.  Heel de gemeente in rep en roer. (>1200 personen)

Sponsoring

Uiteraard brengt een evenement van deze omvang kosten met zich mee. Deze zullen voor een deel gedragen worden door de teaminschrijvingen maar voor het overige deel vragen wij u als ondernemer om een bijdrage te leveren aan dit Aalst-Waalre evenement. Kijk op de achterzijde voor de mogelijkheden of neem contact met ons op, wij leggen het graag persoonlijk aan u uit!  Uiteraard zijn andere voorstellen, zoals sponsoring in materialen of ondersteunende diensten ook van harte welkom!

Voor vragen over sponsoring kunt u contact opnemen met Pieter van Deursen.

Hij is te bereiken via: voorzitter[@]wijwaalredorpsquiz.nl  of telefonisch via (06)-50 26 50 44

 

Namens Stichting DorpsQuiz Aalst-Waalre hartelijk dank voor uw aandacht en wij hopen u zelf ook te zien bij de Wij Waalre DorpsQuiz!!

Schrijf uzelf in of stel uw vraag met behulp van dit formulier.