Marijke

Wie ben je?

Ik ben Marijke Willems, 37 jaar, trotse moeder van Lynde en getrouwd met Rob. Ik heb het merendeel van mijn leven in Helmond gewoond en de liefde heeft me naar Waalre gebracht.

In mijn vrije tijd spreek ik graag met vrienden af, samen koken, eten en bijkletsen. Naast een druk sociaal leven werk ik parttime als Project Assistente bij een bedrijf in Veghel.

 

Rol in de DorpsQuiz?

Ik zelf heb deelgenomen aan een Quiz in Helmond en hierbij de vriendengroep ingezet als hulplijn.

Pieter en Babs zaten in de bewuste appgroep en waren erg enthousiast en misten zo’n leuk evenement in Waalre. Ik heb ze dus onbewust op een idee gebracht. Vorig jaar heb ik alleen zijdelings meegeholpen omdat ik graag zelf met de quiz mee wilde doen. Dit jaar heb ik me voornamelijk beziggehouden met de voorbereidingen voor de feestavond. Ik vind het daarom ook erg jammer dat er dit jaar niet genoeg animo voor was. Middels een enquête willen we dan ook inventariseren wat de redenen hiervoor zijn. Ik ga ervanuit dat we voor de komende jaren een mooie manier zullen vinden om de prijsuitreiking op een feestelijke manier te omlijsten.

Daarnaast helpt eenieder mee met het bedenken van de vragen en opdrachten.

 

Belangrijkste reden om de quiz te organiseren?

Volgens mijn man moet ik zeggen dat ik uit Aalst kom, maar dat weiger ik. Ik snap de verdeeldheid dan ook niet die er blijkbaar nog steeds een beetje is. Ik miste een beetje de binding met het dorp en ben daarom gaan zoeken naar projecten waar ik een bijdrage aan kan leveren, en zo ook weer het dorp en nieuwe mensen leer kennen. Ik hoop dan ook dat onze quiz een verbindende factor heeft voor de mensen in het dorp. Middels verscheidene opdrachten proberen we de teams bij elkaar te brengen en ontstaat er naast een gezonde competitie ook saamhorigheid onder elkaar.

 

Verwachting van DorpsQuiz 2019?

Vorig jaar heb ik zelf meegedaan en vond ik het super leuk. Knap gedaan voor een eerste editie! Ik verwacht dat het dit jaar nog leuker wordt, we zijn vooral enthousiast over de doe opdrachten waarbij je het dorp in moet. De weersverwachtingen zijn goed, dus lekker in de tuin zitten met je laptop is ook een optie. Maak er iets moois van samen, wij zien benieuwd naar jullie reacties!

 

Wanneer kan iemand je over de DorpsQuiz aanspreken?

Ik sta altijd open voor vragen en suggesties. Ik ben vooral benieuwd naar jullie ideeën over de invulling van de prijsuitreiking / feestavond.

 

Jullie kunnen me mailen via marijke[@]wijwaalredorpsquiz.nl

 

Heel veel plezier en succes aanstaande vrijdag!