Freek

Even voorstellen.

Wie ben je?

Ik ben Freek Mostert, woon met vriendin en twee kindjes, die beide op De Wilderen zitten, in Waalre-dorp. Ik kom van oorsprong uit Middelburg (Zeeland) en ben naar Eindhoven verhuist om te studeren. Na mijn studie heb ik werk gevonden, vooral als procesanalyst en -verbeteraar in verschillende rollen en functies (oa proces engineer, operationele inkoop en manager Logistiek). Momenteel ben ik tussen twee banen in, dus genoeg tijd om mee te helpen aan de DorpsQuiz!

Rol in DorpsQuiz?

Als bestuurslid binnen de Quizcommissie geef ik vorm aan de samenhang tussen de vragen, uitwerking van vragen voor de quiz en regel ik samen met de andere collega’s van de quizcommissie de leuke vooropdrachten. Vooral de vele doe-vragen die ook dit jaar weer in de quiz zullen zitten zijn een leuke uitdaging.

Belangrijkste reden om de quiz te organiseren?

Voor mij was de belangrijkste reden dat ik iets wilde doen waarbij ik meerdere mensen, instanties en bedrijven meer bij elkaar kon brengen. De DorpsQuiz zorgt voor een grote saamhorigheid in het dorp, en omdat ik betrokken ben bij het opstellen van de vragen, leer ik ook veel mensen en bedrijven uit het dorp kennen.

Verwachting van de DorpsQuiz dit jaar?

Ik verwacht dat de teams nu weer beter voorbereid zijn dan vorig jaar. Hoewel er vorig jaar meerdere echt goede teams tussen zaten, verwacht ik nu dat de middenmoot beter georganiseerd zal zijn en de resultaten dichter bij elkaar komen te liggen. We proberen dit jaar ook de jeugd meer te betrekken en hebben mogelijkheden voor mensen die niet een eigen team kunnen samenstellen om toch deel te nemen. Hierdoor verwacht ik meer en verschillende deelnemers. Dit zorgt er ook direct voor dat de quizvragen nog beter gebalanceerd moeten worden, omdat we rekening moeten houden met meer meningen en interesses.

Wanneer kan iemand je over de DorpsQuiz aanspreken?

Potentiele sponsoren of deelnemers kunnen met alle vragen bij mij terecht. Ook als je leuke ideeën hebt over de vragen of vooropdrachten, kun je bij mij terecht.

Freek [@] wijwaalredorpsquiz.nl