Bram

Even voorstellen

Wie ben je?

Ik ben Bram Akkermans. Ik ben de jongste van de hele organisatie!. Ik woon nog thuis met mijn ouders en broertje + hond en mijn hele leven al in Aalst. Vorig jaar ben ik geslaagd voor de opleiding facilitair management. Verder zit ik sinds december 2018 natuurlijk bij de vrijwillige brandweer in Aalst-Waalre.

Rol in de Dorpsquiz

Als secretaris van de Dorpsquiz zorg ik (tussen de biertjes door) dat bij alle vergaderingen alles op papier komt te staan & er actiepunten worden opgesteld. Verder ben ik ook een “quizmasters” en houd ik me bezig met alle quizvragen! Verder kijk ik nú al uit naar de reacties op alle doe-opdrachten want die zijn dit jaar nóg weer leuker dan afgelopen jaar.

Belangrijkste reden om de quiz te organiseren

Tijdens mijn afstudeerstage was Pieter van Deursen (de voorzitter van de stichting achter de dorpsquiz) mijn begeleider. Tijdens die stage kwam Pieter met het idee van de dorpsquiz. Het leek me erg leuk om met een leuke groep mensen zo’n ontzettend vet evenement in Aalst-Waalre te organiseren. Omdat de dorpsquiz VOOR ALLE LEEFTIJDEN is probeer ik in mijn activiteiten het zo leuk mogelijk voor jongeren te maken.

Nog even dit…

Heb je de hele tekst hierboven gelezen? Chil! Mij lijkt het super leuk om de dorpsquiz van volgend jaar met meer jongeren te organiseren… Lijkt het jou vet om volgend jaar een super vet feest mee te organiseren? Of om super ingewikkelde/leuke vragen te bedenken? Of ben jij echt een communicatie topper? Of denk je op een hele andere manier bij te kunnen bijdragen aan de dorpsquiz?

Neem dan contact met mij op!

E-mail: secretaris[@]wijwaalredorpsquiz.nl

Instagram DM:  bram_akkermans