Feest, Captainavond, Kinderen

Wow, wat brengen we allemaal teweeg. De sleutels zijn niet aan te slepen en de kaartenactie gaat inmiddels over de 1000 kaarten heen. Heel Aalst-Waalre al maanden in de ban van de Wij Waalre DorpsQuiz. Wat is dit gaaf!

Nog 4 weken en dan is het zover, meer teams dan vorig jaar gaan tegen elkaar strijden om die felbegeerde prijzen, maar vooral voor de gezelligheid en saamhorigheid die zo’n quiz met zich meebrengt.

En dan proberen we dit jaar de dag erna ook nog een gezellig feestje neer te zetten. Een feest, als traditie, voor iedereen toegankelijk en een mooi moment voor de prijsuitreiking.
Vorig jaar werd het feest door de gemeente georganiseerd in verband met de opening van het Huis van Waalre. Dit jaar staan we zelf aan het roer en zijn we dus ook zelf verantwoordelijk voor de kosten. Middels sponsoring kunnen we dat voor een groot deel opvangen, maar niet alles. En gezien de horeca opbrengst niet voor ons is, maar voor de uitbater zijn we toch genoodzaakt om tickets te verkopen. Tickets waarvan we de prijs zo laag mogelijk hebben gehouden en waar nog 2 consumpties bij zitten ook. Voor kinderen hebben we zelfs een aangepaste ticketversie. Het café van het Hazzo is eveneens open van waaruit je zicht hebt op het hele gebeuren in de zaal en altijd even bij kunt komen óf als je het liever wat rustiger aan doet.

We hopen dat jullie met z’n allen niet alleen voor de prijsuitreiking komen, maar ook zin hebben in een geweldige avond samen met de DJ-Crew on tour ( https://www.youtube.com/watch?v=Z2aJcW3NXRs ).  Vijf geweldige DJ’s met allemaal hun eigen genre muziek, dus voor ieder wat wils. We moeten echter wel een minimum aantal tickets verkopen en dat maakt het heel spannend! Dit is voor ons tenslotte nieuw….

  • Op 6 juni van 19:00uur – 20:30uur organiseren we een teamcaptainsavond waar je eveneens punten kunt verdienen voorafgaand aan de Quiz. Twee personen van jullie team worden dan verwacht in de Wolderse Wever. Kom op de fiets!
  • En let op!  De opdrachten vooraf (sleutelactie / kaartenactie) zijn niet bepalend voor de uitslag van de Quiz. Ze zijn meer een opwarmer dus aan ieder de keus om hieraan deel te nemen of niet.
  • En nog een laatste tip: zorg dat je kinderen in je team paraat hebt. In de laatste week voor de quiz kunnen zij nog aan de bak en in de map zal ook speciaal voor hen een extra quizmapje worden opgenomen!

Dat was het zover, mochten er nog vragen zijn, dan weten jullie ons te vinden.

Mvg, Pieter van Deursen
Voorzitter #WWDQ