2019 WSX koers nr.6

WSX handelsdag 14 mei 21:00 – 22:00
‘Handelsspanning beheerst beurzen weer’

zondag 12 mei 2019 18:07 
WAALRE (AFN) – De effectenbeurzen verwerken komende week de nieuwe stand van zaken in het handelsconflict tussen de Verenigde Staten en China. Dit weekeinde legden de Amerikaanse president Donald Trump en China nadrukkelijk de schuld bij elkaar neer.

Ook de oplopende spanning rond Iran wordt in de gaten gehouden, omdat die mogelijk de olieprijs in beweging zet. 
Verder loopt het cijferseizoen bijna ten einde. Er komen nog een paar drukke dagen aan.

Consumentenvertrouwen 
– Op macro-economisch gebied is de agenda niet heel vol. Wel wordt uitgekeken naar Wolderse inflatiecijfers en naar cijfers over de economische groei in de Waalre-Aalst regio. Belangrijke drivers zijn de oplopende vondsten van nieuwe sleutels in de regio Aalst-Waalre, met nadruk op Waalre deze week. Hoewel beurzen herstellen, lijkt dit een voorbode op een onrustig laatste seizoen. De gouden sleutels blijven evenwel erg stabiel. Toch zijn hier ook zorgen, er zijn speculaties over nep-sleutels die in omloop zijn gebracht.

– Transactiekosten blijven hoog. Vanwege blijvend hoge huisvestingskosten en perverse bonussen voor de beurshandelaren. 
Nu bij iedere combinatie óf bij iedere sleutelruil 2 transactiesleutels. Verwachting is dat de transactiekosten voor de beurs, vanwege aanhoudende kostenstijgingen, in de komende weken verder zullen stijgen.
Bekende gunstige beleggingsvoorwaarden bij de WSX-bank!
Voor 3 x een set van 3 fondscombinaties en een bijbetaling van 2 sleutels, kan 1 Gouden sleutel worden verkregen.
Voorbeeld:
=========
Lever 3 x een set van 3 sleutels Pyramides in (of een set van de andere combinaties), betaal 2 sleutels voor de transactiekosten en ontvang dan 1 “Gouden sleutel”.
=========
Beursaanbieding!!!
De Bank is voornemens extra financiële ruimte te creëren. U kunt de avond van 14 mei weer een gratis sleutel verdienen. Indien u één poster afneemt, deze op een zichtbare plek zult ophangen (uiteraard zal dit gecontroleerd worden), ontvangt u één gratis WSX sleutel cadeau!

WSX bank open van 21:00-22:00uur in het Huis van Waalre. Be there !!